Persondatapolitik

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger? (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse

Vi foretager registreringen og videregivelsen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Fairygardenstuff og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Direktøren for Fairygardenstuff har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på www.fairygardenstuff.dk er Fairygardenstuff.dk.

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.fairygardenstuff.dk sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Fairygardenstuff – www.fairygardenstuff.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Fairygardenstuff e-mail info@fairygardenstuff.dk.

Cookies:

fairygardenstuff.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Logstatistik/GoogleAnalytics:

fairygardenstuff.dk bruger vi Google Analytics, hvilket betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af antal besøgende, hvor de kommer fra, samt hvor på websitet det forlades osv. Logstatistikken anvendes kun med det formål at optimere fairygardenstuff.dk

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Enwebshop.dk
Adresse
Postnr. og by
Fax: xxxx xxxx
E-mail: xxx@xxx.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 17.06.2020

X