Persondatapolitik

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger? (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Fairygardenstuff og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren for Fairygardenstuff har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på www.fairygardenstuff.dk er Tina Wajngertner.

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.fairygardenstuff.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Fairygardenstuff – www.fairygardenstuff.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Fairygardenstuff e-mail info@fairygardenstuff.dk.

Cookies:

fairygardenstuff.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Logstatistik/GoogleAnalytics:

fairygardenstuff.dk bruger vi Google Analytics, hvilket betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af antal besøgende, hvor de kommer fra, samt hvor på websitet det forlades osv. Logstatistikken anvendes kun med det formål at optimere fairygardenstuff.dk

X