Havfruer

Drømmer du om havets eventyr og dybhavs oplevelser, så er vores små miniature havfruer det perfekte tilbehør til din miniature eventyr fe have. Opret en lille oase med vand af blå sten eller en smuk strand scene med sand, tilføj nogle søstjerner, en sød parasol, et par havfruer. Og Voila. Dit havfrue tema er klar.

Havfruer, er et fabelvæsen, en kvinde med en fiskehale. Hun har store hænder og svømmehud mellem fingrene. Fra underlivet og ned ligner hun en fisk med skæl, hale og finner. Man ser hende normalt kun, når en storm er i anmarch. Da dukker hun op i bølgerne og kommer op med fisk i hænderne. Hvis hun vender sig mod et skib, leger med fiskene eller smider dem på skibet, er der fare for, at mange af mandskabet kommer til at dø. Men hvis hun æder fiskene, eller smider dem væk fra skibet, har mandskabet godt håb om at komme fra det med livet i behold, selv om stormen bliver slem.

Ofte vises havfruer siddende på en sten, mens de reder deres hår. En havfrue er et legendarisk væsen med hoved og overkrop af en kvindelig menneske og en fisks hale. Havfruer ses i folkloren af ​​mange kulturer over hele verden, herunder Europa, Afrika og Asien og de er både velvillige eller gavnlige.

En kær ven til din eventyr mini have. Find en havfrue, der passer lige til dig!