Hvad er en Fairy Garden

Kært barn, har mange navne. En Fairy Garden, kaldes også en fe have, eventyrhave, alfehave eller miniature have og når vi skaber en Fairy Garden, skaber vi et rum for de små feer, der lever i verden omkring os. Kombinationen af ​​planter og blomster og forskellige feer, fe huse, miniature dyr og andet fe tilbehør fuldender dine ideer.

Og det er ikke kun børn, der elsker miniature figurer. Både børn og voksne, har en følelsesmæssig tilknytning til ting i miniature størrelse og det minder dem ikke kun om deres barndom, men også, at de også kan skabe landskaber, der gør dem glade. HUSK, at børn under 3 år, skal være under opsyn, da miniature figurer ikke anbefales til denne aldersgruppe.

Hvilken skala mener vi, når vi taler om miniature- og fe havearbejde?

Skala er forholdet mellem den virkelige størrelse af noget i forhold til miniature størrelsen. Den mest udbredte skala 1:12 betyder, at 1 cm i miniature er 12 cm i normal størrelse.

Det er vigtigt at bemærke, at vores produkter ikke er lavet til at passe til en bestemt skala og ofte vil variere gennem vores forskellige sortimenter.

Hvis størrelsen af dine feer og tilbehør betyder noget for dig, anbefaler vi, at du tjekker produkternes mål under hver enkel produktbeskrivelse, for at sikre dig de rigtige størrelser.

Uanset om du vælger en stor eller lille Fairy Garden, fe have, eventyrhave, alfehave eller miniaturehave, vil du i vores webshop,
kunne finde et stort udvalg af skønne og fortryllende feer, miniature dyr og andet miniaturetilbehør,
der passer til dit projekt.

Se vores webshop https://fairygardenstuff.dk for mere inspiration.

Shroomies feer hviler

Miniature hundehvalp

Hvad er en Fairy Garden