Om os

Velkommen til Fairygardenstuffs fortryllede og magiske verden.

Fairygardenstuff er en lille, familiedrevet virksomhed, hvor vi er vilde med feer, alfer, nisser, trolde, drager, pixier og deres magiske verdener. Vi synes, at disse skønne Fairy Garden-produkter er så fantastiske, at vi ønsker at dele dem med dig.

Fairy Garden er en sjov og hyggelig interesse for såvel børn som voksne, og det er en fantastisk måde for alle at være sammen på. Sammensæt eller udbyg din Fairy Garden have lige som du har lyst til.

Alt, hvad du behøver for at kunne skabe dine egne fortryllede og magiske verdener, er en lille smule fantasi og lidt inspiration fra vores hjemmeside

Fairy Gardening er et kæmpe hit i USA og England og er så småt nået til Danmark Vil du også være med? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor du løbende kan få inspiration og gode tilbud.

Vi håber, at du vil synes godt om vores hjemmeside og vores udvalg af kvalitets Fairy Garden produkter, som vi importerer fra hele verden. Vi håber også, at du finder alt, hvad du behøver, for at lave lige netop din mini Fairy Garden samt andre magiske produkter.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp. Uanset om det er din første Fairy Garden, eller du ønsker at tilføje nye produkter til en nuværende.

Og husk, at hver enkelt Fairy Garden minihave er lige så unik som sin designer. Der er ingen rigtig eller forkert måde at lave en Fairy Garden have på. Brug din fantasi og hav det sjovt!

Alle vores produkter kan bruges såvel udendørs som indendørs. Forår, sommer, efterår og vinter. I haven, på altanen, i krukker og højbede. Kun din fantasi sætter grænser for, hvor du ønsker at arrangere din Fairy Garden minihave.

Du behøver ikke at bruge jord for at lave en Fairy Garden have, og derfor er det også oplagt at “lege” med indendørs på en regnvejrsdag eller for den sags skyld om vinteren. Brug kunstige græs måtter og mos og arranger dine Fairy Garden feer, huse og tilbehør, lige hvor du vil.

Rigtig god fornøjelse
Fairygardenstuff