barnedåb

Babyshower/Barnedåb

Bag dåbskagen til dit barns barnedåb. Det bliver en kage, du og gæsterne til dåbsfesten aldrig vil glemme. Her finder du alt i bageforme og tilbehør, som sætter dig i stand til at bage den mest perfekte kage til barnedåben. Cupcakes er også et oplagt kagevalg til dåb og babyshower eller til barnets første fødselsdag.

Vi har de rigtige bageforme. Du finder også et stort udvalg af sødt kagepynt i marcipan eller sukker – kagefigurerne understøtter dåbstemaet på den bedste måde.

Babyshower/Barnedåb

Kategorien for kageudstyr, kagepynt og kageingredienser, som især egner sig til bagning af kager til dåb eller fødsel. Artiklerne i denne kategori er naturligvis fortrinsvis holdt i lyserøde og lyseblå nuancer, da kagen jo gerne skulle indikere barnets køn.

De supersøde bageforme til dåb og babyshower er selvfølgelig også en helt oplagt gave til den vordende mor. Bestil bageudstyr, pynt og tilbehør til babyshower/barnedåb.

Bageforme, udstikkere, fondand og muffinforme samt et væld af nuttede, spiselige babyfigurer af sukker finder du her i shoppen – naturligvis til konkurrencedygtige, lave onlinepriser. Vil du gerne have 7 råd med på vejen til barnedåbet, så finder du dem her 

Viser alle 27 resultater